Rock Stage byter namn till Lemmy Stage

lemmy_0.jpgMotörhead är ett av rockhistoriens viktigaste och mest stilbildande band. De spelade på Sweden Rock Festival inte mindre än åtta gånger och blev därmed något av festivalens husband. Inom festivalorganisationen är vi många som genom åren har lärt känna frontmannen Lemmy Kilmister, resten av bandet och deras crew personligen, och det var med stor sorg vi i december tog emot nyheten om Lemmys bortgång.

För att hedra hans minne byter vi nu namn på scenen där Motörhead alltid spelade när de besökte Sölvesborg. Med samtycke från de överlevande Motörheadmedlemmarna Phil Campbell och Mikkey Dee samt bandets management kommer Rock Stage i sommar att heta Lemmy Stage.

Phil och Mikkey har sedan Lemmys bortgång uppmanat fansen att hylla hans livsgärning genom att lyssna på hans musik och skåla till hans ära istället för att sörja. Även om vi som jobbar med festivalen får vänta med skålandet till efter festivalhelgen så tycker vi att det låter som en utmärkt idé. Därför kommer vi mellan konserterna på Lemmy Stage av och till under hela festivalen att visa Motörhead- och Lemmy-material på scenens storbildsskärmar.

Som vi skrev i december: vila i frid, Lemmy. Och tack för allt.

4-dagarsbiljetterna redan helt slut! Vi visste att vi redan har en väldigt stark line-up inför 2018, men aldrig trodde vi att 4-dagarsbiljetterna skulle sälja slut redan under första försäljningsdagen! Självklart är vi oerhört glada att så många bestämt sig för att komma till SRF i juni, tack! Det finns fortfarande ett antal 4-dagars VIP-biljetter, samt 3-dagars ordinarie, men även dessa säljer som aldrig förr. Och så vill vi passa på att upprepa att vi kommer att släppa ett väldigt begränsat antal 1-dagsbiljetter under början på nästa år. Välkomna till Sweden Rock Festival 2018!
Publicerad 24 november 2017 kl 19:07
4-dagarsbiljetterna nästan helt slut Vilket fantastiskt gensvar på vårt biljettsläpp idag! Aldrig tidigare har vi haft ett sådant tryck på försäljningen, och makalöst nog så är det redan nu bara ett fåtal kvar av den ordinarie 4-dagarsbiljetten! Detta innebär att den med all sannolikhet kommer att ta slut inom kort. Parkering 1 är redan slutsåld, men det finns fortfarande ett antal kvar av Parkering 2. Dessutom finns det många privata parkeringar runt festivalen, så oroa er inte för den biten! Många av er undrar om 1-dagarsbiljetter, och ja, vi kommer att släppa ett mycket begränsat antal av dessa i början av nästa år. Trevlig helg!
Publicerad 24 november 2017 kl 17:28
Nytt dryckessortiment 2018 Nu inleder vi ett nytt samarbete som gör att vi till sommarens festival kommer att kunna presentera ett helt nytt dryckessortiment i våra barer. Ny huvudpartner blir Falcon, som tillsammans med Staropramen, Brooklyn och Backyard Brew kommer att utgöra det nya, fräscha ölsortimentet. Vi erbjuder även en ny cider i form av Somersby. De alkoholfria alternativen blir Pepsi, Zingo och Ramlösa. Utöver detta kommer det självklart även finnas alkoholfritt öl och vin. OM DET NYA SORTIMENTET: Falcon Falkenbergs stolthet. Falcon bryggs på friskt källvatten från samma källa som grundaren John L Skantze valde för sitt öl redan 1896. Staropramen Genuin tjeckisk...
Publicerad 24 november 2017 kl 12:41
Idag släpps biljetterna till Sweden Rock Festival 2018 Idag kl. 09:00 släpps biljetterna till kommande sommars Sweden Rock Festival! Vill du lägga vantarna på en av de första biljetterna där det ingår en limiterad t-shirt gäller det nog att hänga på låset, för vi bedömer att trycket kommer att bli ovanligt hårt. I år säljer vi biljetterna med hjälp av en ny systemleverantör, Ticketmaster. För dig som biljettköpare blir det ingen större förändring. Du hittar förstås fortfarande biljetterna här på vår hemsida, men p.g.a. det förväntade trycket föreslår vi att du går direkt via Ticketmasters egna sida: www.ticketmaster.se Tips för att köpet ska gå så smidigt som möjligt För...
Publicerad 23 November 2017 kl 09:16
Rose Tattoo, Body Count, Turbonegro m.fl klara! Vi kan idag presentera ytterligare 7 band: ROSE TATTOO, BODY COUNT, TURBONEGRO, SLADE, SKINDRED, THE DARK ELEMENT OCH BERNIE TORMÉ. Rose Tattoo är förmodligen det hårda, australiska rockband som näst efter AC/DC har lyckats bäst utanför hemlandet. Ändå är de sällan i Europa och ännu mer sällan i Sverige, men i sommar är det äntligen dags för Angry Anderson och hans mannar att riva av klassiker som ''Nice boys'' och ''Rock'n'roll outlaw'' på Sweden Rock Festival igen! När hip hop-legendaren och skådespelaren Ice-T bildade metalbandet Body Count var många skeptiska, men det självbetitlade debutalbumet från 1992 blev något av en sensation...
Publicerad 22 November 2017 kl 09:29
Stäng

Sök

Sök Sweden Rock

 

Vi använder cookies