244 DAGAR KVAR
SWEDEN ROCK FESTIVAL
SÖLVESBORG 8-9-10-11 JUNI

 
 
 
 
45FE337881485B4A.jpg
21FDAA74F2E1D74B.jpg

Sweden Rock 2015...uppifrån!

Vi vet att ni väntar... och snart kommer vi att kunna ge er datumet för de första bandsläppen inför Sweden Rock Festival 2016.

Under tiden bjuder vi på denna stämningsfulla film från High Shot. Visst får den en att längta till nästa år?

Vi saknar er redan!

Dregen kommer till Sölvesborg

33.jpgSweden Rock ger ringar på vattnet i hemkommunen Sölvesborg. Bl.a. så märks det genom att många ungdomar här är riktigt rockintresserade. Det tycker vi förstås är kanon - återväxten är viktig. I samarbete med en lokal fritidsgård kommer vi under höstlovet att erbjuda rockintresserade ungdomar chansen att träffa en av sina idoler. Den 30 oktober besöker nämligen Dregen fritidsgården Skofabriken här i Sölvesborg. Dregen kommer då att berätta om sin uppväxt och om sin resa från pojkrummet till de stora scenerna. Han kommer också att svara på ungdomarnas frågor och spela ett par låtar unplugged. Utöver Dregens besök så bjuder vi även in ungdomarna till att göra ett studiebesök på vårt kontor. Det ska bli kul!

Tillbaka på jobbet?

2015lo.pngTa en paus och dröm dig tillbaka till årets festival... Nya bilder upplagda i vårt bildgalleri!

Sweden Rock svarar!

SwedenRockSvarar-2.jpgVarför gör vi inte onsdagen till en heldag, skulle vi våga boka Van Halen igen, och varför finns det ingen Sweden Rock-vodka? Dessa - och ett helt gäng andra frågor från några av våra besökare - fick du svar på i senaste numret av Sweden Rock Magazine där VD Mats och bandbokare Martin intervjuades. Missade du artikeln? Nu kan du läsa den här

Facebook       Twitter       Spotify        YouTube       Instagram

 
Skickar
 
Formuläret skickades