186 DAGAR KVAR
SWEDEN ROCK FESTIVAL
SÖLVESBORG 3-4-5-6 JUNI

Biljettknapp.png

 
 
 
 
CA65FA5ECB43A44A.jpg
ECAA11604D993B9F.jpg

19 nya akter är nu klara för sommarens festival!

dlapproved11cropped.jpegSweden Rock Festival kan idag presentera ytterligare 19 artister till nästa års festival, som anordnas i Sölvesborg den 3-6 juni.

Def Leppard kommer till Sweden Rock för första gången på sju år, och den här gången kommer setlistan att utgöras av deras mest kända låtar. Och med tanke på att britterna är ett av världens genom tiderna bäst säljande hårdrocksband så finns det en hel del hits att ta av.

Five Finger Death Punch gjorde stor succé på Sweden Rocks största scen 2013 och har varit ett av de mest önskade banden sedan dess - nu kommer de tillbaka för sin enda Sverigespelning i sommar.

Meshuggah gör sitt första Sweden Rock-besök någonsin, Opeth gör nästa sommars enda konsert i Sverige på Sweden Rock, Airbourne och Manfred Mann's Earth Band gör efterlängtade comebacker och Exodus kommer med klassiske sångaren Steve Souza tillbaka vid mikrofonen. Evergrey kommer att spela två gånger - elektriskt på onsdagen och akustiskt på fredagen. 

Jon English fick mycket uppmärksamhet när hans förra Sweden Rock-konsert sändes i Sveriges Radio. Nu kommer han tillbaka för en intimare spelning på en mindre scen. Kaipa var ett av de ledande svenska proggbanden under 70-talet - nu kommer de till Sweden Rock i klassisk sättning för att spela bandets 70-talsmaterial under namnet Kaipa Da Capo. Schweiziska Samael kommer att framföra hela bandets klassiska album "Ceremony of opposites", deras sista renodlade black metal-album som även gav dem ett lite bredare genomslag"

Övriga akter som nu adderas till festivalens line-up är Lillasyster, Mad Max, Tony Carey, Avatar, Battle Beast, Electric Mary, Hazy/Dizzy och The Order Of Israfel.

Sedan tidigare är det klart att bland andra Mötley Crüe, Judas Priest, Toto, Backyard Babies, HammerFall, D-A-D och Dark Tranquillity kommer till Sweden Rock Festival.

En fullständig lista över samtliga 38 hittills presenterade akter och mer information om dem finns på Länk. Ytterligare cirka 50 artister kommer att utannonseras under vintern.

Biljetterna köper du här

Vill du spela med ditt band på Sweden Rock Festival 2015?

btswe.jpg

Nu drar vi igång årets stora bandtävling igen där fyra band kommer att vinna en spelning på Sweden Rock Festival 2015.
Läs mer här
 

Sweden Rock Magazine - nytt nummer ute nu!

1236139_848361218541529_2888970425751484598_n.jpg

Nytt nummer i butik nu! 
Långt till butik? Köp via länken - vi bjuder på portot!
http://www.swedenrock.com/index.cfm?pg=103

 

Nu kör vi igång Sweden Rock Merch!

unnamed-28.jpgVi har genom åren fått många förfrågningar om att sälja egen merchandise via vår hemsida och nu har vi bestämt oss för att göra det. I vår merchshop kommer vi till en början att ha ett standardsortiment med t-shirts m.m och vi kommer även att ta fram limiterade produkter. Till en början kommer vi att ha ett tiotal produkter, men vi kommer att utöka efterhand!

Klicka här: http://www.swedenrock.com/merch

Klara speldagar

Klicka här för klara speldagar för några av årets klara band och även för information om hur många band vi har kvar att släppa!

Vinn en Fender Stratocaster signerad av Volbeat!!

volbeat1.jpg

Har du köpt biljett till Sweden Rock 2015?

Då har du chansen att vinna signerade gitarrer.

 

Denna tävlingen ligger ute till den 1 december.

 

Vinnarna i förra veckans tävling blev:

 

Fender elgitarr signerad av Ted Nugent

Mikael Davidsson, Knislinge

 

Gitarren skickas ut i veckan. Stort grattis!

 

Klicka här för att tävla!

Limiterade biljetter slutsålda!

De 5000 limiterade 3- och 4-dagarsbiljetterna, som innehöll antingen en T-shirt eller en Sweden Rock Magazine-prenumeration, är nu helt slutsålda.
Ordinarie 3- och 4-dagarsbiljetter finns att köpa från och med nu. 
1-dagsbiljetter släpps under våren.

Ölen ”The Holy Spirit of Sweden Rock Limited Lager” finns nu att beställa!

holynew.jpgDen 1 oktober släpps The Holy Spirit Of Sweden Rock Limited Lager via Systembolagets
beställningssortiment.

 

Limited Lager är en ljus lager som går mot gyllene färg. Den har en maltig, nyanserad smak med inslag av rågbröd, örter, halm citrus och honung. Balanserad beska. Producerad i samarbete med Kopparbergs bryggeri och Brands For Fans.

Namn: Holy Spirit of Sweden Rock Limited Lager
Artikelnummer: 89744
Volym: 330 ml
Alkoholhalt: 5,0 %
Bryggeri: Kopparbergs
Typ av öl: Ljus Lager
Pris: 14,90 (1 krona pant tillkommer)
Denna vara säljs endast i helt kolli om 24 st.

 

http://www.systembolaget.se/89744

Facebook       Twitter       Spotify        YouTube       Instagram

 
Skickar
 
Formuläret skickades